Today, Dec 2nd 2009, IKM KL is hosting Hari Inovasi 2009.
The event starts at 10.00 a.m.
Ada ceramah dan ada anugerah pada para pengajar dan staf.
Mata dah layu dah ni..tu belum mkn ubat sakit kepala yg
doctor bg semalam..kalau mkn mmg comporm tido!!
Lepas majlis ni, I intend to go home and rest fo a little while
and petang ni driver akan amik I and Danish and off we go to join
Papa di Sepang. Really looking fwd to a relaxing holiday - only the three
of us, Shima, Shida and Shasha tak dpt join. Shima and Shasha kejer..Shida nak gi daftar MMU, nak sambung buat masters. So I guess tunggu family day PULNORD
kita semua ada sekali.

2 comments:

tchersally said...

Sis ku sayang,

go easy on ur work naaa..jgn sampai affect ur health..

just go and have a good relaxation in Sepang tu..breakaway for a while..can't wait to see all of u..

Spunky Sally said...

Syok gak dok kat Sepang..pagi lepas breakfast, teman Danish swimming sampai noon. Then break for lunch and zohor...baring2, golek2, tgk tv..after asar minum petang by the pool side sambil teman Danish swimming AGAIN!! Bila dah betul2 redup Ba Im, Shida, Danish and I pi strolling kat pantai..Best..DETOX!!

Post a Comment

 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Template created by Deluxe Templates